Nieuw seizoen 'Celebrity IOU' op TLC

maandag 4 januari 2021

In een nieuw seizoen van 'Celebrity IOU' tonen weer enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven.

De sterren verrassen hen met een hartverwarmende renovatie van hun huis of tuin, uitgevoerd door 'property brothers' Drew en Jonathan Scott. Zo helpt actrice Zooey Deschanel haar beste vriendin Sarah die wat krap woont na de geboorte van haar tweede kind. Met een mooie renovatie weten Drew en Jonathan veel meer ruimte voor haar gezin te creëren.


Ook Justin Hartley wil iets terugdoen voor zijn vriend Mat die er voor hem was tijdens moeilijke momenten. Mats ouderwetse tuin wordt omgebouwd tot een waanzinnige oase voor de hele familie. Andere beroemdheden die langskomen zijn Rainn Wilson die de oppas van haar zoon verrast met een complete renovatie van haar huis en Allison Janney die de keuken en de eetkamer van haar assistent en goede vriendin laat omtoveren tot een stijlvol en functioneel paradijs.

'Celebrity IOU', vanaf dinsdag 5 januari om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers