Nieuw seizoen 'Gold Rush' vanaf maandag op Discovery

zondag 8 november 2020

Door de coronacrisis hebben ook de mannen van 'Gold Rush' de koorts extra stevig te pakken gekregen. Goudkoorts wel te verstaan.

Zeker nu de goudprijs op recordhoogte staat en de brandstofprijzen juist laag zijn, lijkt dit de ideale tijd om te mijnen. Maar door de lockdown begint hun seizoen wel twee maanden later, waardoor de schaarse tijd nog krapper wordt. Toch zijn de goudmijners vol goede moed dat ze dit jaar voldoende goud uit de grond halen.


Tony Beets zal wel moeten na twee slechte seizoenen en ook Rick Ness heeft wat goed te maken nadat hij vorig jaar de winst uit zijn eerste succesvolle seizoen volledig verloren zag gaan. Parker Schnabel spreidt zijn winstkansen met twee operaties op twee verschillende plekken en wil de winst daarvan gebruiken om zelfs nog meer land aan te kopen.

Nieuw dit seizoen is Fred Lewis, voormalig arts van de special forces. Samen met een groep werkloze militairen hoopt de nieuwkomer zijn gouden geluk te vinden in de bergen van Oregon.

'Gold Rush', vanaf maandag 9 november om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers