Nieuw seizoen 'Gold Rush: White Water' te zien op Discovery

zondag 29 november 2020

Bij het goud zoeken heb je twee groepen: de delvers en de durvers. De eerste groep zoekt naar de beste plekken om zoveel mogelijk goud te vinden, de tweede riskeert er zijn leven voor.

Tot die laatste groep behoren onmiskenbaar Fred en Dustin Hurt. In een nieuw seizoen van 'Gold Rush White Water' trekken vader en zoon opnieuw de onontgonnen bergen van Alaska in om goud te zoeken op de allergevaarlijkste plek: onder het water van de snelstromende bergrivieren.


Het is de plek waar nog geen gouddelver heeft durven zoeken en daarom verwachten 'Dakota Fred' en zijn zoon dat ze er nog flink veel goud kunnen vinden. Maar dat nog niemand hier geweest is, heeft natuurlijk zo zijn reden. Het is niet alleen gevaarlijk, maar ook zwaar en ingewikkeld werk. Kunnen de mannen het goud vinden in deze woeste wildernis en ongeschonden uit de strijd komen?

'Gold Rush: White Water', vanaf maandag 30 november om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers