Nieuw seizoen 'Say Yes To The Dress Lancashire' op TLC

maandag 9 november 2020

Gok Wan is terug met een nieuw seizoen van 'Say Yes To The Dress Lancashire'. De beroemde stylist is een expert in het kleden van vrouwen, dus als er iemand is die aanstaande bruiden kan helpen met het vinden van de juiste jurk, dan is hij het wel.

Elke bruid is weer anders en brengt weer nieuwe uitdagingen mee voor Gok Wan en het team van consultants in de familieboetiek Ava Rose Hamilton. Van een bruid die piekert over haar zichtbare pantylijn tot een bruid die juist een doorschijnende jurk wil. En van een bruid die worstelt met haar post-baby-lichaam tot een bruid die al 200 jurken heeft gepast en nog steeds niets gevonden heeft.


Het is de missie van Gok Wan om voor elke bruid de jurk te vinden waarin ze zich speciaal voelt. Lukt het hem ook dit keer weer bij al deze twijfelende of juist veeleisende vrouwen? Verwacht tranen, blijdschap, familiedrama en een flinke dosis Noord-Engelse humor.

'Say Yes To The Dress Lancashire', vanaf dinsdag 10 november om 19.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers