Nieuw seizoen van '1000-lb Sisters' bij TLC

zondag 9 april 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

De zwaarlijvige zussen Tammy en Amy wogen ooit samen meer dan duizend Amerikaanse ponden, wat neerkwam op een slordige 450 kilogram.

Ze besloten om het roer om te gooien en samen de strijd aan te gaan met hun overgewicht. Voor Amy ging dat beter dan voor haar zus Tammy. In een eerder seizoen van '1000-lb Sisters' was al te zien hoe Amy wél voor een maagoperatie in aanmerking kwam, terwijl Tammy nog moest wachten, omdat ze nog niet voldoende was afgevallen.


Ondertussen raakte Amy zwanger en keek Tammy zelfs de dood in de ogen. In dit nieuwe seizoen is Tammy vastberaden om ook haar extreme overgewicht kwijt te raken. Weet ze, terwijl ze nog herstellende is, nu wel genoeg af te vallen om in aanmerking te komen voor een maagoperatie. Wordt dit het grote keerpunt in haar leven?

'1000-lb Sisters', vanaf maandag 10 april om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers