Nieuw seizoen van '90 Day Diaries' op TLC

woensdag 20 maart 2024
Foto: © TLC 2024

Hoe gaat het met de stellen uit eerdere afleveringen van het populaire programma '90 Day Fiancé'. In een nieuw seizoen van '90 Day Diaries' krijgen we een intiem inkijkje in hun dagelijkse hoogte- en dieptepunten.

Onder meer bij Ariela en Biniyam die worstelen met hun relatie sinds ze naar Las Vegas zijn verhuisd. Ariela vindt dat ze alles in het huisouden moet doen en weinig support en aandacht van Biniyam krijgt, waardoor ze zelfs twijfelt of ze wel met hem verder wil. Bij Patrick en Thaís, die ook in Las Vegas wonen, gaat het juist fantastisch nu ze in een nieuw huis wonen zonder broer John en ook nog een baby op komst hebben.


Emily en Kobe zijn dolgelukkig dat ze eindelijk samenzijn nadat ze twee jaar gescheiden waren door coronaregels. Met inmiddels twee schattige kinderen, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Toch worstelt Emily met haar lichaamsgewicht sinds de zwangerschappen en zou ze wel wat meer intimiteit willen met Kobe. Voor Kim breekt een heel nieuwe fase aan sinds ze definitief met ‘Soyaboy’ Usman gebroken heeft.

Hoewel ze officieel vrienden blijven, verbrandt ze toch ritueel alle foto’s van hem om klaar te zijn voor een nieuwe zoektocht naar een nieuwe liefde!

'90 Day Diaries', vanaf donderdag 21 maart om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers