Nieuw seizoen van 'Car Pound Cops' op Discovery

dinsdag 16 april 2024
Foto: © Discovery Benelux 2024

De wegen veilig houden is een flinke uitdaging. Dagelijks rijden er in Groot-Brittannië honderdduizenden auto's rond zonder geldige APK, zonder verzekering of waarvan de staat niet optimaal is.

En dan zijn er nog de auto’s die illegaal geparkeerd staan, een gevaarlijk obstakel vormen op de weg of waarvan de eigenaar nog voor een fortuin aan openstaande boetes heeft staan.


In het nieuwe seizoen van 'Car Pound Cops' volgen we weer het werk van de instanties die ervoor zorgen dat de wegen veilig zijn voor de overige wegebruikers. Van politieagenten die snelheidsduivels en illegale auto’s aanhouden tot parkeerwachters die verkeerd geparkeerde wagens rapporteren en takelwagens die gecrashte voertuigen wegslepen. Wie zich niet aan de regels houdt, kan zijn wagen zelfs tijdelijk kwijtraken en hem pas na een fikse boete weer ophalen bij een van de depots waar ze worden bewaard.

Zoals ook de auto die over de kop is geslagen en de weg blokkeert, maar waarbij de chauffeur is gevlucht. Of de auto met versleten banden die echt niet verder mag rijden. Het werk van de beambten kan niet altijd op sympathie rekenen van de eigenaren, maar ze zorgen er wel voor dat de wegen veilig en begaanbaar blijven.

'Car Pound Cops', vanaf woensdag 17 april om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers