Nieuw seizoen van 'Darcey & Stacey' op TLC

vrijdag 10 februari 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Darcey en Stacey zijn neergestreken in hun tweede huis in Miami om hun business verder uit te breiden én om nieuwe avonturen te ontdekken.

Gesteund door het succes van de Miami Swim Week, willen ze hun merk 'House of Eleven' verder uitbreiden naar winkels. Zeker na de breuk met Georgi is Darcey wel weer toe aan wat afleiding in dit nieuwe seizoen van 'Darcey & Stacey'.


Aan hun goede vriendin Leslie biecht ze op dat ze het nog wel moeilijk heeft met het stuklopen van de relatie en dat ze daarom nog geen behoefte heeft om met andere mannen te daten. Maar na wat aandringen van Stacey, weet Leslie Darcey toch te porren voor een afspraakje met een vriend op een bootfeest. Is Darcey toch klaar voor een nieuwe liefde?

Stacey richt zich ondertussen op haar bruiloft met Florian die ze toch door wil zetten, ondanks dat de geplande twin wedding van de twee zussen nu niet doorgaat. Darcey heeft er alle begrip voor, maar geeft toe dat ze het wel moeilijk vindt om haar zus straks wél naar het altaar te zien lopen. Maar wie weet komt er wel weer sneller een nieuwe liefde voor Darcey dan ze denkt. Aan haar vrolijke, flirterige en flamboyante uitstraling zal het zeker niet liggen.

'Darcey & Stacey', vanaf zaterdag 11 februari om 22.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers