Nieuw seizoen van 'Dr. Pimple Popper' op TLC

zondag 30 april 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Huiddokter Sandra Lee heeft al veel kwalen behandeld in haar leven, maar wordt soms toch nog verrast door een aandoening die ze niet eerder heeft gezien.

In dit nieuwe seizoen van 'Dr. Pimple Popper' krijgt ze te maken met enkele van deze primeurs. Ze gaat op speciaal huisbezoek bij een vrouw die zo’n ernstige vorm van eczeem heeft dat ze het risico loopt beide benen te verliezen.


In een ander geval behandelt ze een man wiens rug en gezicht bedekt zijn met honderden lipoomtumoren. De toegewijde dokter gaat elke uitdaging aan met een glimlach en liefde voor haar patiënten en hun huid. Voor degenen die alle hoop op een normaal leven verloren hebben is Sandra Lee hun laatste hoop.

In dit nieuwe boeiende seizoen komen we ook meer te weten van het persoonlijke leven van de vrouw achter de scalpel. Haar leven is duidelijk minder ‘oppervlakkig’ dan de aandoeningen die ze behandelt.

'Dr. Pimple Popper', vanaf maandag 1 mei om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers