Nieuw seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch' begint op MTV

zondag 14 mei 2023
Foto: MTV - © Paramount Benelux 2023

Het is eindelijk zo ver, de eerste aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' wordt uitgezonden! Dit gloednieuwe negende seizoen kan je niet missen, want er is meer DRAMA, meer JALOEZIE en EXtra power dan ooit tevoren.

De tablet of terror is genadeloos en zal in dit roze seizoen alle zeven zondes opwekken. 'Ex On The Beach: Double Dutch' is vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland en op Streamz.


In 'Ex On The Beach: Double Dutch' gaan acht sexy singles uit Nederland en België naar het beeldschone Gran Canaria waar ze in de villa van alle luxe, zon en lust kunnen genieten voor 24 uur. Daarna slaat de tablet of terror toe, wat zal zorgen voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de singles hun vakantie tot een hel te maken.

'Ex On The Beach: Double Dutch' seizoen 9 is wekelijks vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien op MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland en Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers