Nieuw seizoen van 'Gold Rush' op Discovery

zondag 15 oktober 2023
Foto: © Discovery 2023

Alles of niets. Deze drie woorden zijn meer dan ooit van toepassing op de ambitieuze goudzoekers van 'Gold Rush'. In een nieuw seizoen staan ze voor de keuze om het veilig te spelen of voor de volle winst te gaan, met alle risico's van dien.

Voor de 28-jarige Parker Schnabel is het de vraag of hij na tien jaar Klondike kiest voor een gewaagde kans die maar een keer voorbijkomt: de aanschaf van een historisch en maagdelijk stuk grond met mogelijk honderden miljoenen dollars aan goud in het vooruitzicht. Slaagt hij, dan wordt hij een van de machtigste gouddelvers van de regio – mislukt het, dan is hij compleet bankroet. Nestor Tony Beets (66) blijft sowieso risico’s nemen en wil dit jaar zijn beste jaar ooit halen en zelfs zijn recordjaar van negen miljoen dollar verbreken en doen verbleken. Alles lijkt naar wens te gaan als hij toegang krijgt tot zijn begeerde grond aan de Indian River, maar dan krijgt hij minder positief nieuws van een van zijn kinderen die ermee wil stoppen. En dan is er nog Rick Ness die na een break van twee jaar besluit om nog een keer voor zijn gouden Amerikaanse Droom te gaan. Zonder crew en met weinig geld wordt het een zware strijd voor de comeback kid.


'Gold Rush', vanaf maandag 16 oktober 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers