Nieuw seizoen van 'Help! My House is Haunted!' op Discovery

zaterdag 22 juni 2024
Foto: © Discovery Benelux 2024

Het zal je maar gebeuren dat je midden in de nacht door een vreemde kracht uit je bed geduwd wordt en krassen op je been ziet. Of dat de keukenkastjes ineens allemaal openstaan en je een stem in de gang hoort die 'help me' roept.

Het overkwam Kevin en Lisa die in een doodgewoon rijtjeshuis wonen dat er niet echt uit ziet als een spookhuis. Of is het huis juist iets te ‘doodgewoon’? Want als spokenjagers Jane, Ian en Barry het huis bezoeken, blijken er meerdere dode geesten rond te waren, van wie eentje zeer kwaadaardig is.


Het is hun eerste opdracht in het nieuwe seizoen van 'Help! My House Is Haunted', waarbij ze doodsbange huiseigenaren helpen om van hun griezelige geesten af te komen. Is de geest bij Kevin en Lisa van de man die omkwam bij een treinongeluk toen hier vroeger nog een spoorrails lag, zoals Jane weet uit te vinden?

Met speciale camera’s en audio-apparatuur gaan de spokenjagers op jacht en proberen ze de duivelse demonen weg te krijgen.

'Help! My House Is Haunted', vanaf zondag 23 juni om 22.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Wie zijn de bewoners en ondernemers die de Wallen kleur geven? Pim is raamexploitant en checkt de sekswerkers in. Samen met zijn collega Edson doet hij een ronde langs zijn ramen. De uit Afghanistan gevluchte Syar staat als eigenaar van een bruine kroeg iedere avond op zijn eigen bar André Hazes-nummers te zingen. Joey en Rosa wonen in een steeg waar mensen hun fietsen dumpen, drugs gebruiken en zelfs poepen. Kylie werkt in een seksshop op de Wallen en viert haar verjaardag op een fetisjfeest. De 78-jarige Lida struint een paar keer per week haar favoriete buurtje van Amsterdam af, op zoek naar gezelligheid en vertier.

'Bij ons op de Wallen', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers