Nieuw seizoen van 'Kindig Customs' op Discovery

vrijdag 26 maart 2021

David Kindig is een custom car-ontwerper die zichzelf leerde hoe je oude auto's om kunt toveren tot blinkende pareltjes. Autoliefhebbers van heinde en ver weten inmiddels zijn zaak Kindig-It Design in Salt Lake City te vinden om hun exemplaar te restaureren of te pimpen tot the baddest car on the road. En oude klanten blijven terugkeren.

In dit nieuwe seizoen van 'Kindig Customs' vraagt vaste klant en Chevy-liefhebber Rick Cox aan David of hij van een oude 66 Chevy Corvette een stijlvolle hotrod kan maken. Al eerder verraste David hem met de bouw van een Chevrolet en dat smaakte duidelijk naar meer. Rick is het met alle ontwerpideeën van David eens, maar zullen ze het ook eens worden over de kleur?


David denkt hem wel te kunnen overtuigen, maar eerst moet de auto van de grond af opgebouwd worden, een klus waar bijna de hele zaak aan meewerkt. Het zal hoe dan ook weer een meesterwerk worden waar iedereen op de weg naar om zal kijken.

'Kindig Customs', vanaf zaterdag 27 maart om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers