Nieuw seizoen van 'Life After Lockup' op TLC

vrijdag 8 september 2023

Verliefd zijn op een gevangene die je amper kunt bezoeken is al niet makkelijk – maar na diens vrijlating wordt het er ook niet altijd eenvoudiger op. Dat blijkt uit het nieuwe seizoen van 'Life After Lockup' waarbij zeven stellen gevolgd worden die elkaar leerden kennen toen een van de twee nog in de gevangenis zat.

Hoe gaat het nu ze elkaar dagelijks kunnen zien? Marcelino en ex-gevangene Brittany zijn inmiddels in verwachting en hoewel dat niet gepland was, zijn ze door het dolle heen. Al maakt Brittany zich wel zorgen hoe ze dat financieel moet bolwerken met al haar andere kinderen uit eerdere relaties.


Shane en Lacey willen ook graag kinderen, maar de vraag is of de 22-jarige ex-gevangene daar wel klaar voor is. Hij is net vrijgelaten, heeft geen werk en zit overdag al aan de alcohol tot ergernis van Lacey. Als haar ex John laat merken nog veel voor haar te voelen, komt ze in een tweestrijd te staan.

Ook tussen Angela en Tony loopt het stroef als zij merkt dat hij op zijn telefoon contact heeft met andere vrouwen. Komt hun geplande huwelijk in gevaar? En hoe gaat het tussen Megan en Michael die nog steeds officieel getrouwd is met Sarah met wie hij onlangs nog een baby kreeg? Hij wil nu echt voor Megan gaan, maar kan zij hem nog vertrouwen?

Andrea heeft op haar beurt een schokkende mededeling over haar relatie met Lamar die haar vriendinnen achterover doet slaan.

'Life After Lockup', vanaf zaterdag 9 september om 21.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers