Nieuw seizoen van 'Salvage Hunters: Classic Cars' op Discovery

woensdag 23 augustus 2023
Foto: © Discovery Benelux 2023

Antiekhandelaar Drew Pritchard en autodealer Paul Cowland delen hun passie voor klassieke auto's en de missie om vervallen voertuigen hun oude glorie terug te geven. Uiteraard ook met een winstoogmerk, dus zullen ze de opknappertjes scherp moeten inkopen en slim moeten restaureren.

Met de eerste auto van dit nieuwe seizoen van 'Salvage Hunters: Classic Cars' nemen ze daarbij hun grootste financiële risico ooit. Het gaat om een zeldzame Jensen Interceptor Mk III die uiteindelijk hun allerduurste restauratie ooit zal worden. Drew en Paul kochten de iconische auto al in 2018, maar hadden simpelweg het budget nog niet om er meteen mee aan de slag te gaan. De auto bleek zo verroest dat hij eigenlijk een heel nieuwe carrosserie moest krijgen. En dat voor een auto waar ze al meer dan 20.000 euro voor hadden betaald. Kosten noch moeite worden gespaard, waardoor de auto er uiteindelijk zo mooi uit ziet dat het lijkt alsof hij zo uit de fabriek komt. Kunnen ze er alleen nog winst op maken?


In dit nieuwe seizoen sleutelen ze ook aan een afgekeurde Peugeot 205, verheffen ze de poor man’s Porsche 914 tot een luxewagen en veranderen ze een VW Trekker in een lifestyle-auto. Ook restaureren ze voor een prestigieuze concoursshow volgens Drew hun meest opwindende auto tot nu toe: een Lancia Fulvia.

'Salvage Hunters: Classic Cars', vanaf donderdag 24 augustus om 21.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers