Nieuw seizoen van 'Serving The Hamptons' op TLC

vrijdag 6 januari 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Als de zomer aanbreekt in The Hamptons en de rijken der aarde hun intrek nemen in hun luxueuze villa's aan de stranden buiten New York, is restaurant '75 Main' voor hen dé plek om gezien te worden.

Politici, beroemdheden en Amerika’s allerrijksten; allemaal weten ze het populaire restaurant van eigenaar Zach Edem te vinden, waarvan sommige tafels al het hele seizoen vooruit zijn gereserveerd. Om het beste en meest aantrekkelijke personeel te vinden voor zijn rijke clientèle, heeft Zach een interessante deal: de staf mag de hele zomer gratis verblijven in zijn schitterende strandvilla, zolang ze maar zijn regels volgen. En dat is onder meer: altijd op tijd, geen alcohol tijdens werk en vooral… geen affaires onderling.


Een stuk makkelijker gezegd dan gedaan, zeker met een groep van jonge sexy medewerkers die The Hamptons niet alleen uitgekozen hebben om hard te werken. De flamboyante manager Victoria Hilton moet de jonge honden in het gareel houden en dat lijkt op de eerste avond al te mislukken. Het zal niet de eerste keer zijn dat medewerkers worden ontslagen vanwege hun gedrag, maar dit seizoen worden echt alle grenzen opgezocht. Het wordt een zomer van botsende persoonlijkheden, een schokkende driehoeksrelatie en een ware romance.

'Serving The Hamptons', vanaf zaterdag 7 januari om 22.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers