Nieuw seizoen van 'sMothered' vanaf zaterdag op TLC

vrijdag 24 maart 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

'sMothered' volgt zeven moeder-dochter-duos met een ongemakkelijk hechte relatie. Van twinning tot koken en (naakt...) schoonmaken samen. Deze duo's geven de term onvoorwaardelijke liefde een hele nieuwe betekenis.

In het nieuwe seizoen zien we o.a. hoe het moeder-dochter-duo Angelica en Sunhe vergaat. Angelica blaast haar eigen bruiloft af en Jason heeft er moeite mee dat hij alleen maar als babysitter wordt gebruikt. Moeder Sunhe krijgt ook met haar kleindochter een wel heel hechte band waarbij ze zelfs samen slapen en in bad gaan.Ook maken we kennis nieuwe bijzondere duo’s dit seizoen. Een duo dat er meteen het meeste uitspringt: Moeder Ashley die samen met haar dochter Kathy in lingerie sexy foto’s maakt én ook nog eens dezelfde man hebben gedatet…


'sMothered', vanaf zaterdag 25 maart om 20.00 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers