Nieuw seizoen van 'Traffic Cops' op Discovery

dinsdag 11 juli 2023
Foto: © Discovery 2023

Met diefstallen, inbraken, overvallen en een enorme toename aan autocriminaliteit door minderjarigen, heeft de verkeerspolitie van Derbyshire dagelijks de handen vol.

In het nieuwe seizoen van 'Traffic Cops' volgen we opnieuw hun belangrijke en gevaarlijke werk op de voet. We rijden mee als ze achter een groep inbrekers aanrijden die in een gestolen auto gevlucht zijn en zoeken mee naar de dieven van een bestelbusje van een pakketbezorger die niet terugdeinzen om grof geweld te gebruiken.


Tussen het gewone verkeer is het elke keer weer een afweging maken hoe hard je achter de overvaller en wegmisbruikers mag jagen, maar met een strak gecoördineerde samenwerking tussen de verschillende politiewagens, de hulp van talloze CCTV-camera’s en af en toe een sluwe ketting met kraaienpoten weten ze toch menig automobilist tot stoppen te dwingen.

'Traffic Cops', vanaf woensdag 12 juli om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers