Nieuw seizoen van 'Unsellabale Houses' op TLC

maandag 27 maart 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

Met hun creatieve aanpak weten makelaars Leslie en Lyndsay zelfs de meest onverkoopbare huizen voor een topprijs van de hand te doen.

De gedreven tweelingzussen knappen eerst het huis op met hun eigen geld en hopen het huis dan met extra veel winst te verkopen. Een risico, omdat ze er soms wel tienduizenden dollars in investeren, maar ook een kans op een grotere marge voor de makelaars en de verkopende partij. Pure win-win als het lukt, of zoals de tweeling zelf zegt: twin-win.


In het nieuwe seizoen van 'Unsellable Houses' pakken ze een huis aan dat al 5 maanden te koop staat voor een prijs van 550.000 dollar. Leslie en Lyndsay zien meteen waar het aan schort: het huis is amper te zien vanaf de straat, heeft een onaantrekkelijk exterieur en kan vanbinnen ook wel een aardige renovatie gebruiken.

Als ze besluiten het huis flink aan te pakken, moet het dak eigenlijk ook maar meteen vervangen worden. Kosten noch moeite worden gespaard en het huis ziet er na afloop fantastisch uit. Met een nieuwe vraagprijs van maar liefst 650.000 dollar hopen ze het huis nu wel te kunnen verkopen – én nog winst te maken.

'Unsellable Houses', vanaf dinsdag 28 maart om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers