Nieuwe Apple TV+ 'Cha Cha Real Smooth' vanaf vrijdag te zien

donderdag 16 juni 2022
© Apple Inc. 2020

De 22-jarige Andrew is net afgestudeerd en heeft geen duidelijk levenspad voor de toekomst. Hij zit thuis vast met zijn gezin in New Jersey.

Maar als er één ding is dat op zijn niet-bestaande cv thuishoort, dan is het wel hoe je een feestje kunt beginnen, wat hem de perfecte baan oplevert om motiverend te dansen aan de bar en mitswa te batten voor de klasgenoten van zijn jongere broer.


Wanneer Andrew bevriend raakt met een lokale moeder, Domino, en haar dochter, Lola, ontdekt hij eindelijk een toekomst die hij wil, ook al is het misschien niet de zijne.

Cooper Raiff schrijft, regisseert en speelt samen met Dakota Johnson, Brad Garrett, Leslie Mann en nieuwkomers Vanessa Burghardt en Evan Assante in dit verhaal over onconventionele liefde vol emotionele eerlijkheid.


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers