Nieuwe comedy 'Loot' met Emmy Award winnaar Maya Rudolph op Apple TV+

donderdag 23 juni 2022
© Apple Inc. 2020

Apple TV+ lanceert vrijdag de nieuwe werkplekkomedie 'Loot', met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Emmy Award-winnaar Maya Rudolph ('Saturday Night Live', 'Bridesmaids').

De komedie van 10 afleveringen wordt wereldwijd gelanceerd met de eerste drie afleveringen op vrijdag 24 juni op Apple TV+ Waarna wekelijks een nieuwe aflevering volgt.


Naast Rudolph wordt de cast van 'Loot' aangevuld met onder meer Michaela Jaé Rodriguez ('Pose'), Ron Funches ('Undateable'), Nat Faxon ('Married') en Joel Kim Booster ('Sunnyside').


In 'Loot' heeft miljardair Molly Novak (Rudolph) een droomleven, compleet met privéjets, een enorm herenhuis en een gigajacht - alles wat haar hartje begeert. Maar wanneer haar echtgenoot haar al 20 jaar bedriegt, stort ze zich in het openbaar en wordt ze brandstof voor de roddelbladen. Ze bereikt een dieptepunt als ze tot haar verbazing hoort dat ze een liefdadigheidsstichting heeft die wordt gerund door de no-nonsense Sofia Salinas (Rodriguez), die Molly smeekt om te stoppen met het genereren van slechte pers. Met haar toegewijde assistent Nicholas (Kim Booster) aan haar zijde, en met de hulp van Sofia en team — waaronder zachtaardige accountant Arthur (Faxon) en haar optimistische, popcultuurminnende neef Howard (Funches) — begint Molly aan een reis van zelfontdekking. Iets teruggeven aan anderen is misschien wat ze nodig heeft om zichzelf terug te krijgen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers