Nieuwe film 'Perfect Addiction' lanceert internationaal op Prime Video

donderdag 1 december 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

Prime Video lanceert 'Perfect Addiction', gebaseerd op de hit 'Perfect Addiction' web-novelle van Wattpad en romanauteur Claudia Tan.

De film zal in het voorjaar van 2023 beschikbaar zijn voor Prime Video-leden in heel Europa (met uitzondering van Duitsland/Zwitserland/Oostenrijk), Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, Australië/Nieuw-Zeeland, Afrika en Zuidoost-Azië.


'Perfect Addiction' is geregisseerd door Castille Landon, die al twee Prime Video-hits 'After We Fell' en 'After Ever Happy' regisseerde. In de film spelen aankomende sterren Kiana Madeira ('After We Fell', 'After Ever Happy'), Ross Butler ('13 Reasons Why') en Matthew Noszka ('Star'). Zij worden bijgestaan door Bree Winslow ('Euphoria'), Nicholas Duvernay ('Purple Hearts'), en Manu Bennett ('Spartacus').

Sienna Lane (Kiana Madeira) dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: Een mooi appartement, haar droombaan als UFC-trainer, en Jax (Matthew Noszka), de liefde van haar leven. Jax en Sienna leken een onbreekbaar koppel, ze gingen van kracht naar kracht, terwijl Sienna Jax trainde om de ultieme kampioen in MMA te worden. Alles voelde perfect ... totdat het niet meer zo was, wanneer ze Jax betrapt op vreemdgaan met niemand minder dan haar jongere zus.

Met het ultieme verraad van degenen waar ze het meest van hield, staat ze aan de rand van de afgrond: nergens om te wonen, geen geld en geen familie. Sienna heeft alleen nog pure woede en een behoefte aan wraak, en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet - in de ring. De perfecte gelegenheid dient zich aan in de vorm van Kayden Williams (Ross Butler). Kayden is humeurig, haatdragend en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, zullen moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar wanneer Sienna en Kayden zowel buiten als binnen de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel steeds ingewikkelder.

'Perfect Addiction' is een productie van Constantin Film (executive producers: Martin Moszkowicz en Richard Wright, producent: Robert Kulzer) en JB Pictures (producent: Jeremy Bolt) in samenwerking met Wattpad WEBTOON Studios (producenten: Aron Levitz, Lindsey Ramey) en in coproductie met Spark Productions. De regie is in handen van Castille Landon en gebaseerd op het scenario van Stephanie Sanditz. De film is gebaseerd op het tweede deel van de serie romans van Claudia Tan, die voor het eerst verscheen op Wattpad en vervolgens in 2022 werd gepubliceerd door Wattpad WEBTOON Book Group, met boek twee en komt in 2023.

Cast: Kiana Madeira, Ross Butler, Matthew Noszka, Bree Winslow, Nicholas Duvernay, Manu Bennett en vele anderen.

Executive Producers: Martin Moszkowicz, Richard Wright, Lindsey Ramey
Geproduceerd door: Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Aron Levitz
Scenario door: Stephanie Sanditz
Geregisseerd door: Castille Landon

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers