Nieuwe Original 'Panic' vrijdag op Prime Video

donderdag 27 mei 2021

De tien afleveringen tellende Amazon Original serie 'Panic' gaat op vrijdag 28 mei exclusief en wereldwijd in première op Amazon Prime Video. De titelsong is het nooit eerder uitgebrachte nummer 'Not Going Home' van wereldster Tones and I.

'Panic' is een nieuwe Amazon Prime Video dramaserie, geschreven en gemaakt door Lauren Oliver (gebaseerd op haar bestseller roman). De reeks speelt zich af in een klein Texaans stadje, waar elke zomer de afstuderende jongeren concurreren in een reeks van uitdagingen, waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en zo hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels veranderd - de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.


'Panic' is gecreëerd, geschreven door en uitvoerend geproduceerd door Lauren Oliver en uitvoerend geproduceerd door Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder. Lynley Bird en Alyssa Altman dienen als co-executive producers. 'Panic' wordt geproduceerd door Amazon Studios.

Vaste serie leden: Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Camron Jones, Ray Nicholson en Enrique Murciano.


'Panic', vanaf vrijdag 28 mei wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers