Nieuwe originele serie 'Pam & Tommy' vanaf woensdag op Disney+

dinsdag 1 februari 2022
Foto: Disney+ - © The Walt Disney Company Benelux 2022

'Pam & Tommy' speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, 'Yesterday') en Tommy Lee (Sebastian Stan, 'The Falcon & the Winter Soldier').

Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, 'Long Shot') de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS-nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één.De achtdelige Original-serie onderzoekt de overlap van privacy, technologie en bekendheid, waarmee de oorsprong van ons huidige Reality TV-tijdperk wordt teruggeleid naar een gestolen tape die door miljoenen mensen is gezien, maar slechts bedoeld was voor een publiek van de twee geliefden.

'Pam & Tommy' wordt geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Alex McAtee bij Point Grey, en Megan Ellison, Sue Naegle en Ali Krug bij Annapurna. De serie is geschreven door uitvoerend producenten Rob Siegel en DV DeVincentis, en geregisseerd door uitvoerend producent Craig Gillespie. Dylan Sellers, Dave Franco, Chip Vucelich en Sarah Gubbins dienen ook als uitvoerende producenten.

'Pam & Tommy', vanaf woensdag 2 februari te zien op Disney+.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers