Nieuwe serie 'Black Monday' exclusief bij Comedy Central

woensdag 13 oktober 2021

Ga maar vast voor de buis zitten, want aankomende donderdag is het zo ver: de eerste aflevering van de nieuwe serie 'Black Monday' wordt om 20.30 uitgezonden op Comedy Central. Vanaf dan kun je iedere donderdag genieten van nieuwe afleveringen.

De comedyserie komt oorspronkelijk uit Amerika en bleek daar al een grote hit. Nu kunnen Nederlandse en Vlaamse fans ook voor het eerst meegenieten! Doe je mee?


De topcast van 'Black Monday' bestaat uit onder andere Andrew Rannells, Paul Scheer en Don Cheadle, die voor zijn optreden in de serie maar liefst twee Emmy nominaties op zijn naam heeft staan.

19 oktober 1987, ook wel bekend als Black Monday, de dag van de heftigste beurscrash in de geschiedenis van Wall Street. En niemand weet wie het veroorzaakt heeft... tot nu toe. Dit is het verhaal van hoe een groep buitenstaanders de blauwbloedige old-boys club van Wall Street op zich nam en uiteindelijk 's werelds grootste financiële systeem, een Lamborghini limousine en het glazen plafond deed ontploffen.

Bereid je voor om donderdag 14 oktober op het puntje van je stoel te zitten tijdens 'Black Monday', exclusief op Comedy Central.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers