Nieuwe serie 'Chloe' in première op Prime Video

donderdag 23 juni 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

'Chloe' volgt Becky Green (Erin Doherty), die geobsedeerd is door het stalken van haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne's (Poppy Gilbert) perfect opgebouwde aanwezigheid op sociale media.

Chloe's chique leven, aanbiddende echtgenoot en kring van hoog opgeleide vrienden zijn altijd slechts een klik verwijderd. Becky kan het niet laten om in een wereld te snuffelen die zo in schril contrast staat met haar eigen wereld, terwijl ze voor haar moeder zorgt, die aan beginnende dementie lijdt.


Als Chloe plotseling overlijdt, neemt Becky een nieuwe identiteit aan en infiltreert in het benijdenswaardige leven van Chloe's beste vrienden om erachter te komen wat er met haar is gebeurd.

In de serie spelen Erin Doherty, Billy Howle, Pippa Bennett-Warner, Jack Farthing, Brandon Micheal Hall en Poppy Gilbert de hoofdrollen.

'Chloe', vanaf vrijdag te zien op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers