Nieuwe serie 'Crack Addicts' vanaf maandag nieuw op TLC

zondag 16 juli 2023
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2023

'Crack Addicts' is een medische serie over de baanbrekende chiropractische behandeling van Dr. Alessandra Colón en haar speciale team. Dr. Colón pakt de meest extreme gevallen aan in de Verenigde Staten.

Met haar vaardigheden en expertise laat ze zien dat ze de beste chiropractor in haar vakgebied is terwijl ze patiënten met de meest zeldzame, slopende aandoeningen een levensveranderende transformatie brengt. Met elke klik, krak en knak wil Dr. Colón extreme pijn verlichten wanneer niemand anders dat kan, de kwaliteit van leven verbeteren zodat haar patiënten hun fysieke doelen kunnen bereiken en hen als een gelukkiger en gezonder mens naar huis sturen.


'Crack Addicts', vanaf maandag 17 juli om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers