Nieuwe serie 'Dragnificent!' op TLC

woensdag 29 juli 2020

Na de populaire special 'Drag Me Down The Aisle' is het opnieuw tijd om de extravagante hulp in te roepen van de vier populairste drag queens van Amerika.

Met de nieuwe serie 'Dragnificent!' krijgen Bebe, Jujubee, Alexis en Thorgy nu een heel eigen programma waarin ze verschillende doodgewone mensen tot in het extreme omtoveren voor een speciale gebeurtenis.


Of het nu een bruid is op haar mooiste dag, een alumni die er bijzonder uit wil zien op een schoolreünie of een vrouw die een nieuwe start maakt nadat ze veel gewicht is verloren. De drag queens weten als geen ander hoe je iemand moet transformeren en hoe je vervolgens een feestje moet bouwen.

Bebe is al tien jaar professioneel weddingplanner, Jujubee is stijlexpert, Alexis geeft advies over body-image en zelfvertrouwen en Thorgy weet als muzikant precies welke muziek voor de juiste sfeer zorgt. Dit wordt weer genieten!

'Dragnificent!', vanaf donderdag 30 juli om 21.30 uur op TLC.

Persbericht TLC
https://www.tlc.be/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers