Nieuwe serie 'Ice Cold Catch' op Discovery

dinsdag 10 januari 2023
Foto: © Discovery 2023

Het vissen op kabeljauw in de wateren bij de poolcirkel is een zware, maar zeer lucratieve business. Een goede boot kan met een beetje mazzel miljoenen dollars verdienen in één seizoen, zo valt te horen in de nieuwe serie 'Ice Cold Catch'.

Greg uit Amerika en Caitlin uit Engeland voelen zich aangetrokken door deze goede financiële vooruitzichten en reageren op een advertentie om mee te werken als matroos. Beiden hebben nul ervaring als visser en al helemaal niet met deze extreme winterse omstandigheden voor de ijskoude kust van IJsland. In een proefperiode van drie weken moeten ze bewijzen dat ze geschikt zijn voor het zware werk waarmee ze wel tot een ton kunnen verdienen in een seizoen.


Greg (38) kan het geld goed gebruiken om zijn nieuwe gezin te onderhouden en gaat aan boord van de Valdimar van kapitein Frosti. Hij merkt dat het hard werken is, waarbij de zwakste schakel de hele operatie in het honderd kan laten lopen, waardoor ook de anderen minder verdienen. Lukt het hem om foutloos mee te werken met de ervaren mannen? De 27-jarige Caitlin werkte hiervoor op een luxueuze jacht in de Middellandse Zee, maar voor een minimumloon. Nu mag ze zich bewijzen op de Páll Jónson, het moderne schip van kapitein Benni. Hoewel ze nooit zeeziek is geweest, wordt Caitlin al op haar eerste dag flink beroerd. Kan ze zich eroverheen zetten en in de drie weken laten zien wat ze waard is in deze mannenwereld?

'Ice Cold Catch', vanaf woensdag 11 januari om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers