Nieuwe serie 'My Life On MTV' vanaf eind mei wereldwijd te zien

donderdag 29 april 2021

MTV kondigt de premičre aan van 'My Life on MTV', een nieuwe muziekserie waarin de meest legendarische en onvergetelijke MTV momenten van de grootste sterren centraal staat.

De nieuwe show, met MTV-archiefbeelden van sterren als Miley Cyrus, One Direction, Alicia Keys, Green Day, Katy Perry, Britney Spears, Backstreet Boys, U2, Lady Gaga en vele anderen, is wereldwijd vanaf mei te zien op MTV. Nederlandse en Vlaamse fans kunnen vanaf 26 mei iedere woensdagavond om 23.00 uur kijken naar een nieuwe aflevering.


Iedere aflevering vertelt het verhaal van twee wereldwijde muzieksupersterren door middel van een nostalgische blik terug in de tijd; van hun eerste introductie op MTV News tot popcultuurbepalende optredens op onder andere de VMA's en EMA's.

De show bestaat in totaal uit 10 afleveringen vol met iconen als Sean 'Diddy' Combs, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Alicia Keys, One Direction, Backstreet Boys, Linkin Park, Green Day, Katy Perry, Nicki Minaj, Jonas Brothers, Usher, Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Coldplay, U2, * NSYNC, Britney Spears en een speciale seizoensfinale met de enige echte MTV Tricon, Lady Gaga.

'We hebben een rijke geschiedenis met deze baanbrekende artiesten en we kunnen niet wachten om fans een frisse kijk te kunnen geven op hun meest onvergetelijke momenten die bij MTV plaatsvonden', zegt Bruce Gillmer, President of Music, Music Talent, Programming & Events bij ViacomCBS.

'My Life on MTV' wordt voor MTV geproduceerd door Glass Entertainment Group. Uitvoerende producenten zijn Nancy Glass en Lauren Flowers. MTV Executive Producers zijn Bruce Gillmer en Jennifer Demme.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers