Nieuwe serie 'Prisoner Of Love' op TLC

maandag 21 maart 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

Lerares Chelsea Holmes had jarenlang briefcontact met verschillende gevangenen, waardoor ze erachter kwam dat zij vooral één ding missen: liefde. Ze besloot daarom in de avonduren een bemiddelingsbureau te beginnen voor singles die wel openstaan voor een relatie met een gevangene.

Zoals Aluntra die haar opgesloten verloofde Bryce bijna in de armen kan sluiten als hij na vier jaar wordt vrijgelaten. Maar niet alle gevangenen komen binnenkort vrij, wat het hebben van een relatie met iemand ‘van buiten’ extra gecompliceerd maakt. Hoe ze hun relatie vormgeven en contact onderhouden houden is te zien in de nieuwe serie 'Prisoner Of Love', waarin verschillende koppels worden gevolgd en ook nieuwe matches worden gemaakt. Dat een relatie op afstand niet altijd makkelijk is, ervaart Chelsea zelf ook als ze verliefd wordt op een van haar penvrienden en een relatie begint. Deze Manuel blijkt uiteindelijk toch minder geschikt dan de prison matchmaker had gedacht.


'Prisoner Of Love', vanaf dinsdag 22 maart om 20.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers