Nieuwe serie 'Soulmates' te zien op Amazon Prime Video

zondag 7 februari 2021

Zielsverwanten worden vijftien jaar in de toekomst geplaatst, wanneer de wetenschap een ontdekking heeft gedaan die het leven van iedereen op de planeet verandert - een test die je ondubbelzinnig vertelt wie je zielsverwant is.

Elk van de zes afleveringen zal een andere cast bevatten en een geheel nieuw verhaal rond het ontdekken (of ervoor kiezen niet te ontdekken) van de resultaten van deze nieuwe test en de impact van die resultaten op een groot aantal relaties.


De serie bestaat uit 6 afleveringen en is geregisseerd door Rob Savage ('Britannia'), Marco Kreuzpaintner ('Beat'), Andrea Harkin ('The Trial Of Christine Keeler') en geschreven door Will Bridges ('Strangers Things', 'Black Mirror') en Brett Goldstein.

In de hoofdrol Sarah Snook ('Succession'), Kingsley Ben-Adir ('The OA'), David Costabile ('Billions'), Sonya Cassidy ('Lodge 49'), Charlie Heaton ('Stranger Things'), Malin Akerman ('Billions'), Betsy Brandt ('Breaking Bad'), JJ Feild ('Turn'), Darren Boyd ('Killing Eve'), Dolly Wells ('Can you ever forgive me?'), Karima McAdams ('Deep State'), Laia Costa ('Victoria'), Shamier Anderson ('Goliath'), Georgina Campbell ('Black Mirror'), Henry Goodman ('The New Pope'), Sofia Oxenham ('Poldark'), Nathan Stewart-Jarrett ('Candyman'), Sandra Teles ('Black Mirror'), Letty Thomas ('Emma') and Adam El Hagar ('Tyrant').

'Soulmates', vanaf maandag 8 februari op Amazon Prime Video.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers