Nieuwe serie 'The Truth About the Harry Quebert Affair' in september op FOX

zaterdag 29 augustus 2020

Gebaseerd op de bestsellerroman van Joël Dicker, vertelt 'The Truth About the Harry Quebert Affair' het verhaal van Harry Quebert (Patrick Dempsey), een literair icoon dat plotseling wordt aangeklaagd voor moord nadat het lichaam van een jong meisje op zijn terrein is gevonden.

Wat houdt de schrijver verborgen en is het meisje een bekende van hem? 'The Truth About The Harry Quebert Affair' is een spannende misdaadserie die zich afspeelt in het prachtige, maar mysterieuze Somerset, waar iedere bewoner een link lijkt te hebben met de moord. De met een Academy Award® bekroonde Franse regisseur Jean-Jacques Annaud maakt met deze serie zijn tv-regiedebuut.


Vanaf 31 augustus elke maandag een dubbele aflevering vanaf 21.00 uur op FOX.

De sterrencast van 'The Truth About The Harry Quebert Affair' bestaat uit Patrick Dempsey als Harry Quebert, Kristine Froseth als Nola Kellergan, Ben Schnetzer als Marcus Goldman, Damon Wayans Jr. als Sergeant Perry Gahalowood, Virignia Madsen als Tamara Quinn, Joshua Close als Luther Caleb, Matt Frewer als Reverend Kellergan, Colm Feore als Elijah Stern, Victoria Clark als Jenny Quinn, Kurt Fuller als Chief Gareth Pratt, Wayne Knight als Benjamin Rot en Don Havery als Bobbo Quinn.


Nieuw seizoen van 'The Royals'
In het tweede seizoen van de nieuwe FOX dramaserie 'The Royals' stap je in het leven van een fictieve Britse koninklijke familie in het moderne Londen. De Britse koninklijke familie leeft in het moderne Londen en begeeft zich in een wereld van weldaad en traditie. Ze hebben alles wat hun hartje begeert, maar daar betalen ze een prijs voor. Na de dood van koning Simon geeft zijn opvolger Cyrus de monarchie een nieuwe aanblik. Prins Liam wil wraak en krijgt hulp uit onverwachte hoek en koningin Helena zoekt naar mogelijkheden om de macht uit te oefenen. Een must-see voor liefhebbers van het koninklijk huis en onmisbaar voor degenen die van modern drama houden.

Vanaf 16 september elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 21.30 uur op FOX.

In de serie schitteren Elizabeth Hurley als koningin Helena, William Moseley als prins Liam, Alexandra Park als prinses Eleanor, Vincent Regan als koning Simon, Merritt Patterson als Ophelia, Jake Maskall als Cyrus, Hatty Preston als prinses Maribel, Lydia Rose Bewley als prinses Penelope, Tom Austen als bodyguard Jasper, Ukweli Roach als bodyguard Marcus en Sophie Colquhoun als Gemma.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers