Nieuwe serie 'Undercover Billionaire: Comeback City' op Discovery

zaterdag 27 februari 2021

Zakenman Glenn Stearns keert terug naar het plaatsje Erie waar hij in het eerste seizoen van 'Undercover Billionaire' in 90 dagen de succesvolle business Underdog BBQ opbouwde.

In de nieuwe serie 'Undercover Billionaire: Comeback City' is hij terug met een nieuwe missie: noodlijdende ondernemers helpen die op het punt staan failliet te gaan. Toen corona de economie een dreun gaf, werd Glenn door enkele ondernemers uit Erie benaderd met de vraag om hulp. Daar kon hij geen nee tegen zeggen en daarom gaat hij nu in elke aflevering aan de slag met een van deze bedrijven.


Nadat hij eerst hun business geanalyseerd heeft en de mogelijkheden tot verbetering, werkt hij daarna mee om het tij in 27 dagen te keren. Dat is het aantal dagen waarvoor de gemiddelde onderneming in Amerika aan geldreserve heeft. Glenn is van mening dat als een bedrijf het niet kan verbeteren in die tijd, dat het dan nooit zal lukken.

'Undercover Billionaire: Comeback City', vanaf zondag 28 februari om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers