Nieuwe serie 'You, Me & My Ex' op TLC

maandag 11 april 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

Hoe close kun je nog zijn met je ex als je inmiddels een nieuwe relatie hebt? Vijf koppels in de nieuwe serie 'You, Me & My Ex' gaan hierin net ietsje verder dan de meeste mensen doen na een relatiebreuk.

Zo zien exen Jimmy en Lisa elkaar nog elke dag, terwijl ze toch al 18 jaar geleden gescheiden zijn en inmiddels beiden een nieuwe relatie hebben. Ze kunnen nog uren praten aan de telefoon en runnen samen zelfs een bedrijf. Jimmy’s tweede vrouw Wendy (met wie hij ook een zoon heeft) denkt dat Lisa jaloers op haar is, maar Lisa beschouwt zichzelf nog steeds als Jimmy’s eerste grote liefde.


Alex en zijn ex-vriend Stephen facetimen ook nog elke dag en hebben de grootste lol, terwijl Alex inmiddels samenwoont met Caroline op wie hij ook helemaal gek zegt te zijn. Ze leerden elkaar kennen op werk toen Caroline nog advies gaf over de lastige relatie tussen Alex en Stephen. Nu hebben ze samen een relatie en moet zij zien om te gaan met de band tussen de twee exen die alleen maar sterker lijkt te zijn geworden. Jerry (54) en zijn ex Jessica (40) hebben helemaal een opvallende situatie. Na een huwelijk van 15 jaar en een pittige scheiding zagen ze elkaar vijf jaar niet. Totdat ze weer bevriend raakten en Jessica en hun vier kinderen bij Jerry introkken. Daar bleef het niet bij, want Jerry vond een nieuwe liefde in de 25-jarige Kayeelovey die hij nu ook uitnodigt om in hun huis te wonen!

'You, Me & My Ex', vanaf dinsdag 12 april om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers