Nieuwe trailer van 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'!

donderdag 14 juli 2022
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Amazon Prime Video 2021

De tweede teaser trailer voor de langverwachte 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'-serie van Amazon Studios is vrijgegeven. 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is een episch en ambitieus verhaal van J.R.R. Tolkiens legendarische Tweede Era van Midden-aarde, en gaat wereldwijd in première op 2 september op Prime Video.

De nieuwe teaser trailer van twee minuten en 30 seconden gaat nog dieper in op deze serie en geeft fans een eerste blik op enkele van Tolkiens legendarische personages uit het eilandenrijk Númenor. De personages zijn Isildur (Maxim Baldry), Elendil (Lloyd Owen), Pharazôn (Trystan Gravelle), en koningin-regentes Míriel (Cynthia Addai-Robinson). Andere Númenóreans die onlangs werden aangekondigd zijn Kemen (Leon Wadham) en Eärien (Ema Horvath).



De teaser trailer belicht ook enkele van de rijken die kijkers zullen bezoeken in de loop van de achtdelige serie, waaronder de Elfenrijken Lindon en Eregion, het dwergenrijk Khazad-dûm, de Southlands, de Northernmost Wastes, de Sundering Seas, en het eilandenrijk Númenor.
Ook te zien zijn de belangrijkste castleden Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), High King Gilgalad (Benjamin Walker), de Harfoots Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani), Elanor 'Nori'-Brandyfoot (Markella Kavenagh), Poppy Proudfellow (Megan Richards) en Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), The Stranger (Daniel Weyman), de dwergen Koning Durin III (Peter Mullan) en Prins Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers), en Arondir (Ismael Cruz Córdova).

De serie gaat wereldwijd in première op vrijdag 2 september met elke week een nieuwe aflevering.

Over 'The Lord Of The Rings: The Rings of Power'
Prime Video's 'The Lord of The Rings: The Rings of Power' brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers