Nu ook al derde seizoen voor Apple's populaire serie 'Ted Lasso'

zaterdag 31 oktober 2020
© Apple Inc. 2020

Na het succesvolle eerste seizoen en de vroege verlenging voor een tweede seizoen, heeft Apple TV + 'Ted Lasso' vernieuwd voor een derde seizoen, in afwachting van de start van het tweede seizoen van de productie in Londen begin januari.

Sinds de première op 14 augustus 2020 hebben critici en fans de serie wereldwijd geprezen als 'geweldig', 'hilarisch', 'hartkloppend' en 'besmettelijk'.


Het eerste seizoen van Rotten Tomatoes Certified Fresh's 'Ted Lasso' is nu beschikbaar voor kijkers om te bingen op Apple TV +.

In 'Ted Lasso' speelt Jason Sudeikis de rol van Ted Lasso, een stuntelige universiteitsvoetbalcoach uit Kansas die is ingehuurd om een ​​professioneel voetbalteam in Engeland te coachen, ondanks dat hij geen ervaring heeft met het coachen van voetbal. In de serie spelen ook Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster en Nick Mohammed.

Naast de hoofdrol, fungeert Sudeikis als uitvoerend producent, naast Bill Lawrence ('Scrubs') via Doozer Productions, in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television, een divisie van NBCUniversal Content. Jeff Ingold van Doozer is ook uitvoerend producent met Liza Katzer als uitvoerend producent. De serie is ontwikkeld door Sudeikis, Lawrence, Joe Kelly en Brendan Hunt, en is gebaseerd op het reeds bestaande formaat en karakters van NBC Sports.

Na de lancering op 1 november 2019 werd Apple TV + de eerste volledig originele streamingdienst die over de hele wereld werd gelanceerd, en heeft het meer originele hits in première gebracht en sneller meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere streamingdienst dan ook. Apple Originals zijn geëerd met 118 awards-nominaties en 39 overwinningen en onderscheidingen in iets minder dan een jaar, waaronder een Primetime Emmy Award, Daytime Emmy Awards, SAG Award, NAACP Image Award, Critics Choice Award, Peabody Award en meer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers