Ontdek de eerste beelden van 'Clarkson's Farm'!

maandag 31 mei 2021

Jeremy Clarkson is een journalist, een tv persoonlijkheid, en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars te racen. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, ondanks het feit dat hij helemaal niets van landbouw weet.

De nieuwe Prime Video-serie 'Clarkson's Farm' volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie. 'Clarkson's Farm' is vanaf 11 juni te zien op Prime Video.



Clarkson, die alleen wordt geholpen door zijn team landbouwmedewerkers, ontdekt al snel dat een moderne boer vaak tegelijkertijd een natuurbeschermer, wetenschapper, herder, winkelier, vroedvrouw, ingenieur, boekhouder en tractorbestuurder moet zijn. Ondanks de calamiteiten die volgen, is dit zeker niet 'The Grand Tour goes farming'. Hier op de boerderij hebben de mislukkingen echte emotionele gevolgen en Jeremy, volledig uit zijn comfortzone, moet op anderen leunen terwijl hij gewassen verbouwt, schapen hoedt en milieuprojecten uitvoert die hem na aan het hart liggen. En ja, dat laatste heb je goed gelezen. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit gezien hebt.

'Clarkson's Farm' is vanaf 11 juni te zien op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Amazon Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers