Ontdek hier de officiële trailer vrij van Netflix Original Film 'Misfit 3: De Finale'

vrijdag 26 maart 2021

Netflix geeft de trailer vrij van 'Misfit 3: De Finale', het derde deel van de succesvolle 'Misfit'-reeks. De film ging vorig jaar in release in de bioscoop, maar het publiek kreeg vanwege de lockdown nauwelijks kans om hun favoriete high school film te bekijken.

Vanaf 23 april is 'Misfit 3: De Finale' te zien op Netflix in Nederland en België. Fans in Nederland kunnen nu zelfs al genieten van het eerste en tweede deel van de 'Misfit'-trilogie op Netflix. De film is geregisseerd door Erwin van den Eshof en de cast bestaat onder meer uit Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Nienke van Dijk, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Rico Verhoeven en Edson da Graça.



Over 'Misfit 3: De Finale'
Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

'Misfit 3: De Finale' is geproduceerd door Splendid Film en NewBe.

'Misfit 3: De Finale', vanaf 23 april te zien op Netflix in Nederland en België.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers