Op het menu bij Disney+ in augustus

zondag 30 juli 2023

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. We geven je graag een overzicht van wat je in augustus mag verwachten.

THE BEAR S2
Originele serie


FX's veelgeprezen originele serie 'The Bear' gaat over eten, familie, de waanzin van de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en alle donkere, duistere schaduwkanten die daarbij komen kijken. Terwijl de jonge chef-kok Carmy en zijn team werken om hun broodjeszaak om te toveren tot een plek van de bovenste plank, ondernemen ze elk hun eigen transformerende reis, waarbij ze gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

2 augustus
Alle afleveringen beschikbaar

ONLY MURDERS IN THE BUILDING S3
Originele serie

In het derde seizoen onderzoeken Charles, Oliver & Mabel (gespeeld door Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadway-show. Ben Glenroy (Paul Rudd) is een Hollywoodster wiens Broadwaydebuut wordt afgebroken door zijn vroegtijdige dood. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) begint ons trio aan hun moeilijkste zaak tot nu toe, terwijl regisseur Oliver wanhopig probeert zijn show weer in elkaar te zetten. Curtains up!

8 augustus
In première met twee afleveringen, daarna wekelijks een nieuwe aflevering

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3
Marvelfilm

In 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' van Marvel Studios ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er een beetje anders uit. Peter Quill (Chris Pratt), die nog steeds lijdt onder een verschrikkelijk verlies, moet zijn team bijeenbrengen en beginnen aan een riskante, missie vol actie om het universum te verdedigen en Rocket te beschermen. Ondertussen dreigt een nieuwe, onvoorspelbare kracht de Guardians voorgoed ten val te brengen.

2 augustus

STAR WARS: AHSOKA
Serie Disney+ Original

'Star Wars: Ahsoka' speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

23 augustus
In première met twee afleveringen, daarna wekelijks een nieuwe aflevering

THE RANDALL SCANDAL: LOVE, LOATHING & VANDERPUMP [16+]
Originele documentaire

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over #Scandoval, maar het meest explosieve schandaal dat achter de schermen van 'Vanderpump Rules' woedt is The Randall Scandal. Deze documentaire van ABC News Studios en LA Times Studios vertelt het ongelooflijke verhaal van B-filmmagnaat Randall Emmett die beroemd werd na zijn verloving met Bravo-megaster Lala Kent. Wanneer hun relatie in het openbaar instort en er een bitter voogdijconflict ontstaat, raakt Randall verwikkeld in heel wat beschuldigingen en rechtszaken die Hollywood op zijn grondvesten doen schudden.

4 augustus

GODFATHER OF HARLEM S3
In het derde seizoen gaat Bumpy Johnson door met zijn strijd voor de controle over Harlem tegen de Cubaanse maffia uit het naburige Spanish Harlem. Door zijn strijd tegen de Cubaanse maffia worden Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap niet alleen het doelwit van de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse huurmoordenaars en zelfs van de CIA. In 'Godfather of Harlem' botsen de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging met elkaar tijdens een van de meest turbulente tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

30 augustus

CRIME AND MYSTERY SET
Hebben Mabel, Oliver en Charles je innerlijke aspirant-detective tot leven gewekt? Disney+ heeft een hele reeks misdaad- en mysterieshows en -films om je te helpen je onderzoeksvaardigheden aan te scherpen.

ONLY MURDERS IN THE BUILDING S1-3
Stream S3 vanaf 8 augustus

SEE HOW THEY RUN [12+]
Stream nu

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS [12+]
Stream nu

DEATH ON THE NILE [12+]
Stream nu

WEDDING SEASON [16+]
Stream nu

WILL TRENT [16+]
Stream nu

WAT KOMT ER NOG NAAR DISNEY+ IN AUGUSTUS?

HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE SERIES S4 [9+]
Stream vanaf 9 augustus

VACATION FRIENDS 2
Stream vanaf 25 augustus

JAGGED MIND
Stream vanaf 11 augustus

AIR CRASH INVESTIGATION S22
Stream vanaf 16 augustus

GOING FUR GOLD
Stream vanaf 9 augustus

MIGUEL WANTS TO FIGHT
Stream vanaf 16 augustus

MOVING S1
Stream vanaf 9 augustus

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers