'Perfect Addiction' nieuw op Prime Video

donderdag 23 maart 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2022

MMA-trainer Sienna Lane (Kiana Madeira) dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: een mooi appartement, haar droombaan en Jax ( Matthew Noszka), de liefde van haar leven. Jax en Sienna leken een onbreekbaar koppel te zijn.

Sienna trainde Jax om de ultieme MMA underground kampioen te worden. Alles voelde perfect ... totdat het mis ging, toen ze Jax betrapte op het vreemdgaan met haar jongere zusje.



Geconfronteerd met het ultieme verraad van haar vriend en zusje, zint Sienna op wraak en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet: in de ring. De perfecte gelegenheid doet zich voor in de vorm van Kayden Williams (Ross Butler). Kayden is humeurig en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar als Sienna en Kayden buiten de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel iets ingewikkelder.

'Perfect Addiction', vanaf vrijdag 24 maart op Prime Video.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers