Populaire Netflix-serie 'Élite' krijgt een achtste seizoen

vrijdag 21 juli 2023
Foto: © Netflix 2021

Pas op 20 oktober komt de immens populaire serie 'Élite' beschikbaar op Netflix, maar de streaminggigant heeft intussen laten weten dat er ook nog een achtste reeks komt van de Spaanse hitserie.

Het verhaal van de leerlingen op de prestigieuze middelbare school Las Encinas is nog niet uitverteld. Met een zevende seizoen op komst kijken fans al reikhalzend uit naar de release op 20 oktober. En deze week kregen ze nog meer goed nieuws. Want Netflix heeft officieel bevestigd dat er ook nog een achtste seizoen komt.


In dat achtste seizoen keert een deel van de originele cast terug. En naar goede traditie zullen ook in seizoen 8 een aantal nieuwe gezichten hun opwachting maken, onder meer Ane Rot en Nuno Gallego.

Maar eerst is het uiteraard aftellen naar het zevende seizoen van de hitserie. De trailer laat alvast, ook al even traditioneel, niets aan de verbeelding over.


Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het van de regering van Azerbeidzjan afhangt gaan we er binnenkort allemaal op vakantie. Want tegen 2020 wil het land vijf miljoen toeristen per jaar aantrekken. En liefst veel Europeanen. Voor u een ticket boekt, gaat Tom alvast eens kijken of het de moeite is. Want al lonkt Azerbeidzjan al een tijd naar Europa, het blijft een land met een dubieus regime.

'Reizen Waes', om 20.35 uur bij VPRO op NPO 3.

Dossiers