Prepare for the ride of your life: Netflix lanceert trailer voor 'EXTRACTION 2'

zaterdag 27 mei 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix geeft de officiŽle trailer en key art van 'EXTRACTION 2' vrij. Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake in het vervolg op de Netflix' blockbuster-actiefilm 'EXTRACTION'.

Na het redden van Ovi uit de handen van zijn ontvoerders en het verslaan van zijn vijanden, leek het lot van Tyler Rake (Chris Hemsworth) onzeker. Maar na de gebeurtenissen uit de eerste film ternauwernood overleefd te hebben, moet Rake opnieuw aan de slag. De Australische Black Ops huursoldaat heeft weer een dodelijke missie: het redden van de familie van een meedogenloze Georgische gangster, uit de gevangenis.Geregisseerd door: Sam Hargarve
Scenario door: Joe Russo
Geproduceerd door: Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall en Sam Hargrave.
Uitvoerend producenten: Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus en Stephen McFeely.
Cast: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakishvil

'EXTRACTION 2' is vanaf 16 juni exclusief te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers