Prepare for the ride of your life: Netflix lanceert trailer voor 'EXTRACTION 2'

zaterdag 27 mei 2023
Foto: © Netflix 2023

Netflix geeft de officiŽle trailer en key art van 'EXTRACTION 2' vrij. Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake in het vervolg op de Netflix' blockbuster-actiefilm 'EXTRACTION'.

Na het redden van Ovi uit de handen van zijn ontvoerders en het verslaan van zijn vijanden, leek het lot van Tyler Rake (Chris Hemsworth) onzeker. Maar na de gebeurtenissen uit de eerste film ternauwernood overleefd te hebben, moet Rake opnieuw aan de slag. De Australische Black Ops huursoldaat heeft weer een dodelijke missie: het redden van de familie van een meedogenloze Georgische gangster, uit de gevangenis.Geregisseerd door: Sam Hargarve
Scenario door: Joe Russo
Geproduceerd door: Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall en Sam Hargrave.
Uitvoerend producenten: Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus en Stephen McFeely.
Cast: Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakishvil

'EXTRACTION 2' is vanaf 16 juni exclusief te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog hťťl vťťl gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers