Prime Video dropt explosieve 'Mr. & Mrs. Smith' trailer

zaterdag 13 januari 2024
Foto: © Prime Video/BAAS Antwerpen 2023

Prime Video heeft de trailer voor de nieuwe serie 'Mr. & Mrs. Smith' vrijgegeven. Alle acht afleveringen zijn vanaf 2 februari 2024 exclusief op Prime Video te zien in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Donald Glover (bekend van 'Swarm' en 'Atlanta') en Francesca Sloane (bekend van 'Atlanta' en 'Fargo'), die samenwerken als co-creators en executive producers, brengen een nieuwe versie van de film uit 2005. In deze serie vertolkt Glover de rol van John Smith, terwijl Maya Erskine (bekend van 'PEN15') in de huid kruipt van Jane Smith.Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Persbericht Prime Video/BAAS Antwerpen
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers