Prime Video heeft een goedgevuld menu in november

woensdag 1 november 2023

Gebaseerd op de baanbrekende stripreeks van Robert Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottley, draait 'Invincible' om de achtienjarige Mark Grayson die een normale tiener lijkt te zijn, behalve dan dat zijn vader de krachtigste superheld op aarde is (of was).

Nog steeds aangeslagen door Nolan's verraad in het eerste seizoen, probeert Mark zijn leven opnieuw op te bouwen. Ondertussen kampt hij met een legio nieuwe bedreigingen terwijl hij ondertussen zijn grootste angst bestrijdt – om net als zijn vader te worden.


INVINCIBLE SEASON 2
3 NOVEMBER

GIEL: DROMEN ZONDER GRENZEN
15 NOVEMBER

In 'Giel: Dromen zonder Grenzen' wordt de grootste (online) persoonlijkheid van de afgelopen jaren, Giel de Winter gevolgd. 2023 is een belangrijk jaar voor de presentator, dj en ondernemer. Met zijn nieuwe bedrijf: Signal Stream wil hij de internationale markt veroveren. Ondertussen werkt Giel hard voor StukTV, runt hij ondernemingen en wil hij tijd vrijmaken voor zijn gezin. Als vader van een jong gezin struggelt Giel iedere dag met zijn work-life balance. Lukt het hem om alle ballen hoog te houden?

OVERIGE RELEASES OP PRIME VIDEO
UITGEBREIDE SELECTIE UIT DE JAMES BOND 007 CATALOGUS  -  1 NOVEMBER

FISHERMAN'S FRIENDS: ONE AND ALL  -  3 NOVEMBER
ROMANCERO - 3 NOVEMBER

DON'T WORRY DARLING  -  7 NOVEMBER
007: ROAD TO A MILLION  -  10 NOVEMBER
BIHTER   -  16 NOVEMBER
TWIN LOVE  -  17 NOVEMBER
BOTTOMS  -  21 NOVEMBER
JOHN WICK: CHAPTER 4  -  23 NOVEMBER
ELF ME  -  24 NOVEMBER
AMBULANCE  -  24 NOVEMBER

Persbericht Prime Video/BAAS Amsterdam
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers