Prime Video komt met spannende nieuwe serie 'The Power'

zaterdag 4 februari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

Prime Video heeft de eerste beelden gepubliceerd van de langverwachte serie 'The Power'. De emotioneel gedreven, wereldwijde thriller van SISTER ('Chernobyl') is gebaseerd op de bekroonde roman van de Britse auteur Naomi Alderman en gaat in maart exclusief op Prime Video in première.

'The Power' speelt zich af in de wereld van nu, maar er is een onverwachte wending. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages die zich uitstrekt van Londen tot Seattle en van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl 'The Power' zich ontwikkelt van een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.


Toni Collette schittert als burgemeester Margot Cleary-Lopez, naast John Leguizamo als Rob Lopez, Auli'i Cravalho als Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh als Tunde Ojo, Josh Charles als Daniel Dandon, Eddie Marsan als Bernie Monke, Ria Zmitrowicz als Roxy Monke, Zrinka Cvitešić als Tatiana Moskalev, Halle Bush als Allie Montgomery, en meer.

'The Power' wordt gemaakt door Amazon Studios en SISTER, met Raelle Tucker ('True Blood') als showrunner.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers