Prime Video kondigt de nieuwe serie 'Swarm' aan

vrijdag 24 februari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

Vandaag heeft Amazon Studios de trailer vrijgegeven van de nieuwe serie 'Swarm', waarvan alle afleveringen op 17 maart exclusief op Prime Video in première gaan in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

'Swarm', van co-creators en executive producers Janine Nabers en Donald Glover, volgt Dre (Dominique Fishback), een geobsedeerde fan van 's werelds grootste popster die op een onverwachte reis door het hele land vertrekt.


Met Dominique Fishback in de hoofdrol en gaststerren Chlöe Bailey als Dre's zus Marissa en Damson Idris als Marissa's vriend Khalid. Andere gaststerren zijn Rickey Thompson, Paris Jackson, Rory Culkin, Kiersey Clemons en Byron Bowers.

Janine Nabers fungeert als showrunner voor de serie en Donald Glover regisseerde de pilot. Stephen Glover, Fam Udeorji, Steven Prinz en Michael Schaefer zijn de uitvoerende producenten. Dominique Fishback dient ook als producent. 'Swarm' komt van Amazon Studios en Gilga.


 

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers