Prime Video kondigt premièredatum aan voor nieuwe thriller 'The Consultant'

zaterdag 14 januari 2023
Foto: © BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video 2023

Prime Video heeft de eerste beelden van de langverwachte, door Christoph Waltz geleide serie 'The Consultant' bekendgemaakt.

Prime Video kondigde aan dat alle acht afleveringen van de serie exclusief op 24 februari wereldwijd in première gaat in meer dan 240 landen en gebieden.


Gebaseerd op Bentley Little's gelijknamige roman uit 2015, ontwikkelen de personages en het verhaal van deze spannende nieuwe serie zich op nieuwe en onverwachte manieren. 'The Consultant' is een verwrongen, komische-thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt.

In de serie spelen Christoph Waltz als Regus Patoff, Nat Wolff als Craig, Brittany O'Grady als Elaine en Aimee Carrero als Patti.

Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten ... inclusief hun leven.

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Tony Basgallop wordt bijgestaan door uitvoerend producent en pilotregisseur Matt Shakman, en uitvoerend producenten Christoph Waltz, Steve Stark en Andrew Mittman, naast producent Kai Dolbashian.

'De Consultant' wordt gemaakt door MGM Television en Amazon Studios.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers