Prime Video lanceert de nieuwe serie 'Sausage Party: Foodtopia'

woensdag 26 oktober 2022

'De originele 'Sausage Party' was een ongelooflijk hilarische, unieke animatiefilm', zei Vernon Sanders, hoofd wereldwijde televisie, Amazon Studios. 'We verheugen erop om opnieuw samen te werken met Seth, Evan en hun team bij Point Grey.'

Film was vroeger een superieure kunstvorm ten opzichte van televisie, en 'Sausage Party' was hier een voorbeeld van. Daarom hebben we besloten om de spannende avonturen van onze culinaire crew voort te zetten in een serie; 'Sausage Party: Foodtopia'. Het is precies wat de wereld nu nodig heeft', aldus Seth Rogen en Evan Goldberg.


Verdere plotdetails worden stevig onder de pet gehouden, maar dat Foodtopia een hit belooft te worden weet Sony Co-President Jason Clodfelter zeker.

Met in de hoofdrollen: Seth Rogen, Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz, Edward Norton, Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell en Yassir Lester

De serie zal in 2024 exclusief op Prime Video in première gaan.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers