Prime Video onthult eerste beelden van 'American Gods' seizoen 3

donderdag 10 december 2020

'American Gods' is het legendarische verhaal van een onvermijdelijke oorlog tussen de mythologische Oude Goden en de technologische Nieuwe Goden.

Ricky Whittle speelt de ex-crimineel Shadow Moon, een man in dienst van de mysterieuze Mr. Wednesday, gespeeld door Ian McShane ('Deadwood', 'John Wick'). Hij ontdekt dat zijn charismatische, maar ook onbetrouwbare baas, niet alleen de Noorse All-Father god Odin is, maar hij is ook de vader van Shadow's.


In seizoen 3 verdringt Shadow zijn lot en vestigt hij zich in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, Wisconsin. Dit doet hij om zijn eigen pad te ontdekken, geleid door de goden van zijn zwarte voorouders, de Orishas. Maar, hij zal al snel ontdekken dat de stille wateren van deze stad diep, donker en bloederig lopen, en dat je niet zomaar kunt weigeren een god te zijn. De enige keuze, en een keuze die je moet maken, is wat voor god je gaat worden.


De andere sterren uit 'American Gods' zijn Crispin Glover als Mr. World, Demore Barnes als Mr. Ibis, Devery Jacobs als Sam Black Crow, Blythe Danner als Demeter, Marilyn Manson als Johan Wengren, Julia Sweeney als Hinzelman, Iwan Rheon als Liam Doyle, Danny Trejo als Mr. World, Peter Stormare als Czernobog, Denis O’Hare als Tyr, Lela Loren als Marguerite, Dominique Jackson als Ms. World, Wale als Chango, Herizen Guardiola als Oshun en Eric Johnson als Chad Mulligan.

'American Gods' is geproduceerd door Fremantle met uitvoerend producent Charles H. Eglee die ook de showrunner is naast uitvoerende producenten Neil Gaiman, Anne Kenney, Damian Kindler, David Paul Francis, Mark Tinker, Ian McShane, Craig Cegielski, Stefanie Berk en co-uitvoerend producent Lisa Kussner.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers